Callme 2.2 (2015-03-24) [релиз]

Список розділів Скрипти Callme — скрипт замовлення зворотнього дзвінка

Опис: Свіжа версія — 1.9.5 (2013-12-21)

#121 rycap » 30.06.2017, 15:47

Не нашел в поиске по форуму, не подскажете как сделать чекбокс обязательным в callme 2.2?
rycap
Репутація: -1
Повідомлення: 4
З нами: 4 місяці 22 дня

#122 Nazar Tokar » 01.07.2017, 19:51

rycap,
Код: Виділити все
"required": true,

www.getcallme.com
Читайте твітер.
Nazar Tokar M
Автор теми, Администратор
Аватар
Звідки: Україна
Репутація: 149
Повідомлення: 2509
Теми: 100
З нами: 4 роки 8 місяців

#123 rycap » 03.07.2017, 16:48

Nazar Tokar написав:rycap,

Код: Выделить всё
"required": true,


www.getcallme.com

А куда добалять этот код?
rycap
Репутація: -1
Повідомлення: 4
З нами: 4 місяці 22 дня

#124 Nazar Tokar » 04.07.2017, 10:17

rycap, документацію не читали? www.getcallme.com
Читайте твітер.
Nazar Tokar M
Автор теми, Администратор
Аватар
Звідки: Україна
Репутація: 149
Повідомлення: 2509
Теми: 100
З нами: 4 роки 8 місяців

#125 rycap » 04.07.2017, 11:32

Nazar Tokar написав:rycap, документацію не читали?
я читал, но как я понял это для более новой версии скрипта. У меня массив полей задается так:
'fields' : 'Имя (Ваше имя), Телефон (Укажите телефон), -Вопрос (Желательно заполнить), ?Я согласен с условиями политики конфиденциальности'

В инструкции описано чтобы сделать поле обязательным то поставить * в конце поля, это работает с тектовыми полями но не срабатывает для чекбокса.
rycap
Репутація: -1
Повідомлення: 4
З нами: 4 місяці 22 дня

#126 Nazar Tokar » 04.07.2017, 17:00

rycap, зараз є версія 2.5, я розказую про неї. Щодо попередніх версій допомоги немає.
Читайте твітер.
Nazar Tokar M
Автор теми, Администратор
Аватар
Звідки: Україна
Репутація: 149
Повідомлення: 2509
Теми: 100
З нами: 4 роки 8 місяців

#127 rycap » 20.07.2017, 10:02

Поставил версию 2.5 в конфиге поставил выводить чекбокс, но вместо него выводится простое текстовое поле и нет никакого чекбокса.
rycap
Репутація: -1
Повідомлення: 4
З нами: 4 місяці 22 дня

#128 Nazar Tokar » 20.07.2017, 10:20

rycap, ооок, а в чому питання? Можливо, ви неавіть не дивились документацію і не знаєте, що чекбокси і капчи є у платній версії?
Читайте твітер.
Nazar Tokar M
Автор теми, Администратор
Аватар
Звідки: Україна
Репутація: 149
Повідомлення: 2509
Теми: 100
З нами: 4 роки 8 місяців

Поперед.

Повернутись в Callme — скрипт замовлення зворотнього дзвінка

Хто зараз на форумі (базується на активності користувачів за останні 30 хвилин)

Зараз переглядають цей розділ: 1 гість