Настройка Buyme на OpenCart 1.5.5 [инструкция]

Список розділів Скрипти Buyme — покупка за один клік

Опис: Свіжа версія — 1.3.5 (2013-12-23)

#1 Nazar Tokar » 04.12.2014, 12:12

1. Скачиваем архив и распаковываем в корень сайта, в файле /buyme/lib/send.php укажите свой адрес почты для уведомлений.

2. Открывайте файл footer.tpl по адресу:

Код: Виділити все
\catalog\view\theme\default\template\common\footer.tpl

Если у вас тема не default, редактировать файл нужно в папке с вашей темой.

3. В самом конце кода перед </body> добавляйте строку:

Код: Виділити все
<script type="text/javascript" charset="utf-8" src="/buyme/js/buyme.js"></script>

4. Теперь редактируйте страницу товара товара, она находится по адресу:

Код: Виділити все
\catalog\view\theme\default\template\product\product.tpl

Найдите название товара:

Код: Виділити все
<h1><?php echo $heading_title; ?></h1>


И добавьте к нему class="b1c-name", чтобы получилось:

Код: Виділити все
<h1 class="b1c-name"><?php echo $heading_title; ?></h1>

Ищите код кнопки "В корзину", он выглядит так:

Код: Виділити все
<input type="button" value="<?php echo $button_cart; ?>" id="button-cart" class="button" />

После него вставляйте код кнопки
Код: Виділити все
<input class="b1c" type="button" value="Купить сейчас">

Это всё. Если нужна настройка дополнительных полей или smtp и смс, как это сделать, написано в инструкции: настройка скрипта Buyme.
Читайте твітер.
Nazar Tokar M
Автор теми, Администратор
Аватар
Звідки: Україна
Репутація: 149
Повідомлення: 2509
Теми: 100
З нами: 4 роки 7 місяців

#2 Wetr » 16.03.2015, 13:15

Опечатка в пункте 2

Код: Виділити все
КОД: ВЫДЕЛИТЬ ВСЁ
\catalog\view\theme\default\template\common\header.tpl

header.tpl => footer.tpl
Wetr
Репутація: 2
Повідомлення: 2
З нами: 2 роки 8 місяців

#3 Nazar Tokar » 16.03.2015, 22:30

Wetr, yeah, спасибо.
Читайте твітер.
Nazar Tokar M
Автор теми, Администратор
Аватар
Звідки: Україна
Репутація: 149
Повідомлення: 2509
Теми: 100
З нами: 4 роки 7 місяців

#4 daolg » 25.02.2016, 08:18

Назар, планируется ли на 2.1.x версию опенкарта сделать модуль?
daolg
Репутація: 0
Повідомлення: 1
З нами: 1 рік 8 місяців

#5 Nazar Tokar » 25.02.2016, 15:10

daolg, ні.
Читайте твітер.
Nazar Tokar M
Автор теми, Администратор
Аватар
Звідки: Україна
Репутація: 149
Повідомлення: 2509
Теми: 100
З нами: 4 роки 7 місяців

#6 Роман21 » 11.07.2016, 12:03

Підкажіть плз, як зробити щоб вікно виводилось саме (через 30сек) тільки за умови, що в товарі є потрібний атрибут (готовий оплатити допомогу)
Роман21
Репутація: 0
Повідомлення: 6
З нами: 1 рік 4 місяці

#7 Nazar Tokar » 11.07.2016, 17:48

Роман21, а про який атрибут йде мова? Вам достатньо в скрипті викликати появу форми, але щодо атрибуту я не зрозумів.
Читайте твітер.
Nazar Tokar M
Автор теми, Администратор
Аватар
Звідки: Україна
Репутація: 149
Повідомлення: 2509
Теми: 100
З нами: 4 роки 7 місяців

#8 Роман21 » 11.07.2016, 19:06

я в скриптах не дуже шарю, мені треба прив’язати появу форми до атрибута (в оупенкарт кожному товару мож приcвоїти атрибути/Харектеристики)
тобто якщо є атрибут/свойство товара скажем "Знижка" тоді виводити форму через 30 сек, якщо немає тоді не виводити
Задум не просити купити в один клік, а написати "Хочете отримати знижку, замовляйте в 1 клік", не на всі товари є знижка через те й треба до атрибута привязати
Роман21
Репутація: 0
Повідомлення: 6
З нами: 1 рік 4 місяці

#9 Nazar Tokar » 11.07.2016, 20:34

Роман21, ви можете цей параметр якось вивести в код сторінки, тобто в HTML?
Читайте твітер.
Nazar Tokar M
Автор теми, Администратор
Аватар
Звідки: Україна
Репутація: 149
Повідомлення: 2509
Теми: 100
З нами: 4 роки 7 місяців

#10 Роман21 » 11.07.2016, 22:18

так він виводиться, його видно в оупенкарті на сторінці товара - Харектеристики
Роман21
Репутація: 0
Повідомлення: 6
З нами: 1 рік 4 місяці

#11 Nazar Tokar » 12.07.2016, 16:23

Роман21, тоді все просто: напишіть функцію, яка буде викликатись із завантаженням сторінки, перевіряти наявність цього атрибуту і, якщо він є, запускати таймер до показу форми.
Читайте твітер.
Nazar Tokar M
Автор теми, Администратор
Аватар
Звідки: Україна
Репутація: 149
Повідомлення: 2509
Теми: 100
З нами: 4 роки 7 місяців

#12 Роман21 » 13.07.2016, 01:30

Як би я це міг сам зроботи то не писав би про винагороду, :wink: якщо для вас це не складно допоможіть
Роман21
Репутація: 0
Повідомлення: 6
З нами: 1 рік 4 місяці

#13 Nazar Tokar » 14.07.2016, 10:14

Роман21, приблизно так.

Код: Виділити все
$(function() {
  if ($('.selector').length > 0) {
    $('.callme_viewform').click();
  }
});

.selector замініть на селектор об'єкту, який містить ваш атрибут.
Читайте твітер.
Nazar Tokar M
Автор теми, Администратор
Аватар
Звідки: Україна
Репутація: 149
Повідомлення: 2509
Теми: 100
З нами: 4 роки 7 місяців

#14 Роман21 » 14.07.2016, 14:35

callme_viewform или b1c? у меня купить в один клик установлен. Еще вопрос можно в форме вивести поле data-bme="" (div с текстом в письмо приходит, а в форме не показывает)
Роман21
Репутація: 0
Повідомлення: 6
З нами: 1 рік 4 місяці


Повернутись в Buyme — покупка за один клік

Хто зараз на форумі (базується на активності користувачів за останні 30 хвилин)

Зараз переглядають цей розділ: 8 гостей