Не работает модуль BuyME 1.3.0

Список розділів Скрипти Buyme — покупка за один клік

Опис: Свіжа версія — 1.3.5 (2013-12-23)

#41 Nazar Tokar » 13.10.2013, 12:39

Roman Zhorov, вообще по хорошему надо на всех новых сайтах использовать utf-8, а старые переводить в эту кодировку.
Читайте твітер.
Nazar Tokar M
Администратор
Аватар
Звідки: Україна
Репутація: 148
Повідомлення: 2501
Теми: 100
З нами: 4 роки 5 місяців

#42 Oksana.Buybrend » 13.10.2013, 15:34

Добрый день !
Подскажите в каком файле искать
<label for="group_{$id_attribute_group|intval}">{$group.name|escape:'htmlall':'UTF-8'} :</label>
и
<select name="{$groupName}" id="group_{$id_attribute_group|intval}" onchange="javascript:findCombination();{if $colors|@count > 0}$('#wrapResetImages').show('slow');{/if};">

Престашоп 1.5.4.1
Тема стандартная
Oksana.Buybrend
Вік: 47
Репутація: 0
Повідомлення: 1
З нами: 3 роки 11 місяців

#43 DentaQ_ru » 29.10.2013, 21:47

Заполните все поля - та же самая проблема....! Помогайте!
DentaQ_ru
Вік: 47
Репутація: 0
Повідомлення: 1
З нами: 3 роки 10 місяців

#44 dreemix » 25.03.2017, 06:41

"Заполните все поля" - та же проблема. При этом на чистом HTML работает, а вот на Wordpress - не хочет.
dreemix
Репутація: 0
Повідомлення: 3
З нами: 2 роки 3 місяці

#45 Nazar Tokar » 27.03.2017, 16:07

dreemix, дивіться консоль, які там помилки.
Читайте твітер.
Nazar Tokar M
Администратор
Аватар
Звідки: Україна
Репутація: 148
Повідомлення: 2501
Теми: 100
З нами: 4 роки 5 місяців

Заполните все поля

#46 leshka81 » 27.04.2017, 15:33

Установил скрипт "покупка в 1 клик" на CMS VamShop, все правильно сделал, т.к. опыт установки есть. Но проблема с заполнением полей. Все поля заполнены, но при клике на кнопку "отправить" внизу появляется надпись "заполните все поля". Сайт https://gladteh.ru может быть скрипты какие то не совмещаются? Назар, посмотрите пожалуйста.
leshka81
Репутація: 0
Повідомлення: 1
З нами: 4 місяці 24 дня

#47 xabbep » 05.09.2017, 19:00

День, добрый.
Не всплывает окно после нажатия на кнопку "купить в 1 клик". Сайт test.drystep.com.ua, под описанием товара одноимённая кнопка. В консоле выдаётся ошибка:
Код: Виділити все
Uncaught TypeError: Cannot read property 'length' of undefined
    at HTMLButtonElement.<anonymous> (buyme.js:272)
    at HTMLDocument.dispatch (jquery.min.js:3)
    at HTMLDocument.r.handle (jquery.min.js:3)
Помогите пожалуйста разобраться в чём проблема.
Спасибо.
xabbep
Репутація: -2
Повідомлення: 3
З нами: 1 місяць

#48 Nazar Tokar » 06.09.2017, 12:35

xabbep, не встановлений весь код для скрипта.
Читайте твітер.
Nazar Tokar M
Администратор
Аватар
Звідки: Україна
Репутація: 148
Повідомлення: 2501
Теми: 100
З нами: 4 роки 5 місяців

#49 xabbep » 06.09.2017, 13:28

Если вставить код
Код: Виділити все
<script type="text/javascript" charset="utf-8" src="/buyme/js/jquery.js"></script>
, то каталог вовсе пропадает со страницы. Я так понимаю идёт конфликт. Но в jquery я бессилен
xabbep
Репутація: -2
Повідомлення: 3
З нами: 1 місяць

#50 ust » 15.09.2017, 11:33

Доброго дня. На локальному сайті не працює модуль (не відкривається попап). Підняв на хостинг - все ок. У чому проблема може бути?
Сайт http://bike.xn--80akhmlofgv.com/index.php/samokaty/samokaty-2
Джумла 3 + Віртуемарт 3
ust
Репутація: 0
Повідомлення: 5
З нами: 3 роки 11 місяців

#51 Nazar Tokar » 18.09.2017, 12:03

ust, неправильно встановлений код скрипта. Відкрийте консоль і побачите.
Читайте твітер.
Nazar Tokar M
Администратор
Аватар
Звідки: Україна
Репутація: 148
Повідомлення: 2501
Теми: 100
З нами: 4 роки 5 місяців

Поперед.

Повернутись в Buyme — покупка за один клік

Хто зараз на форумі (базується на активності користувачів за останні 30 хвилин)

Зараз переглядають цей розділ: 2 гостей