buyme и https

Список розділів Кухня Joomla і Virtuemart

Опис: Встановити скрипти на Joomla з Virtuemart, обговорити, допиляти

#1 ganzalez » 20.10.2016, 14:15

Приветствую!

Проблема у меня произошла с buyme, когда я начал переход с http на https протокол.

Проблема частая при переходе - это миксование контента(Mixed Content) и как я понимаю из-за этой проблемы появляется щиток с надписью "Страница пытается загрузить скрипты из непроверенных источников".
Спойлер
Mixed Content: The page at 'https://site.ru/' was loaded over HTTPS, but requested an insecure XMLHttpRequest endpoint 'http://site.ru/templates/t3_bs3_blank/buyme/templates/f'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.

Залез я поискать где можно все исправить и нашел вот это:
Код: Виділити все
$.get(getScriptFolder("buyme.js") + "templates/f.html", function (data)
Естественно я, как человек не сильно разбирающийся в коде, поменять все смог в худшую сторону :)

Больше консоль ничего не выдает, только эту ошибку в результате кнопка "купить в один клик" становится не кликабельна.

Немного о сайте:
Joomla! v3.6.3
Virtuemart 3
ganzalez
Автор теми
Репутація: 0
Повідомлення: 4
Теми: 1
З нами: 11 місяців 6 днів

#2 Nazar Tokar » 20.10.2016, 14:44

ganzalez, а де посилання?
Читайте твітер.
Nazar Tokar M
Администратор
Аватар
Звідки: Україна
Репутація: 148
Повідомлення: 2501
Теми: 100
З нами: 4 роки 6 місяців

#3 ganzalez » 20.10.2016, 15:29

ganzalez
Автор теми
Репутація: 0
Повідомлення: 4
Теми: 1
З нами: 11 місяців 6 днів

#4 Nazar Tokar » 20.10.2016, 17:24

ganzalez, not found.
Читайте твітер.
Nazar Tokar M
Администратор
Аватар
Звідки: Україна
Репутація: 148
Повідомлення: 2501
Теми: 100
З нами: 4 роки 6 місяців

#5 ganzalez » 20.10.2016, 17:34

Прошу прощения, забыл DNS поменять, когда https ставил... Нужно время, я сообщу, когда ссылка станет рабочей. У меня все было закэшировано, поэтому думал, что все ок.

Додано через 2 години 1 хвилину:
Сайт работает. Взгляните, пожалуйста.
ganzalez
Автор теми
Репутація: 0
Повідомлення: 4
Теми: 1
З нами: 11 місяців 6 днів

#6 Nazar Tokar » 21.10.2016, 13:51

ganzalez, хм, спробуйте вказати buyme.js через абсолютний урл.
Читайте твітер.
Nazar Tokar M
Администратор
Аватар
Звідки: Україна
Репутація: 148
Повідомлення: 2501
Теми: 100
З нами: 4 роки 6 місяців

#7 ganzalez » 21.10.2016, 14:07

Назар Токарь, не помогло(
ganzalez
Автор теми
Репутація: 0
Повідомлення: 4
Теми: 1
З нами: 11 місяців 6 днів

#8 pavlogrigorenko » 25.05.2017, 10:53

Прииєднуюсь до питання:
після переходу на https:

Спойлер
Mixed Content: The page at 'https://electroled.com.ua/' was loaded over HTTPS, but requested an insecure XMLHttpRequest endpoint 'http://electroled.com.ua/templates/t3_bs3_blank/buyme/templates/f'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.

кнопка "купить в 1 клик" не працює

є варіант вирішити ?
pavlogrigorenko
Репутація: 0
Повідомлення: 1
З нами: 4 місяці 2 дня

#9 Nazar Tokar » 04.07.2017, 10:21

pavlogrigorenko, а у вас дозволені звичайні html-файли в .htaccess?

Наприклад, цей файл

Код: Виділити все
https://electroled.com.ua/templates/t3_bs3_blank/buyme/templates/f.html

видає 404 помилку і переадресовує сюди

Код: Виділити все
https://electroled.com.ua/templates/t3_bs3_blank/buyme/templates/f

Тому вам треба дозволити обробку цього типу файлів.
Читайте твітер.
Nazar Tokar M
Администратор
Аватар
Звідки: Україна
Репутація: 148
Повідомлення: 2501
Теми: 100
З нами: 4 роки 6 місяців


Повернутись в Joomla і Virtuemart

Хто зараз на форумі (базується на активності користувачів за останні 30 хвилин)

Зараз переглядають цей розділ: 2 гостей

cron